Trenutno pregledavate Tjedan mobilnosti obilježen i u vrtiću Tratinčica

Tjedan mobilnosti obilježen i u vrtiću Tratinčica

Posljednjeg dana Europskog tjedna mobilnosti i dvorište objekta Tratinčica postalo je prometni poligon. Djeca iz odgojnih skupina Jagodice, Zvjezdice, Žabice i Ribice donijeli su u vrtić svoje bicikle, motore, role i jutro proveli u zabavnoj vožnji. Kako gužva ne bi uzrokovala probleme, pobrinuli su se mali prometnici koji su regulirali promet.
Europski tjedan mobilnosti je manifestacija koja se svake godine obilježava od 16. do 22. rujna, s ciljem jačanja svijest javnosti o ozbiljnom onečišćenju uzrokovanom nepromišljenom uporabom automobila te poticati povratak pješaka, biciklista i javnog prijevoza u gradsko središte.

dan-mobilnosti1 dan-mobilnosti2 dan-mobilnosti3 dan-mobilnosti4 dan-mobilnosti5 dan-mobilnosti6 dan-mobilnosti7 dan-mobilnosti8 dan-mobilnosti9 dan-mobilnosti10dan-mobilnosti11 dan-mobilnosti12 dan-mobilnosti13 dan-mobilnosti14 dan-mobilnosti15 dan-mobilnosti16 dan-mobilnosti17 dan-mobilnosti18 dan-mobilnosti19 dan-mobilnosti20 dan-mobilnosti21 dan-mobilnosti22 dan-mobilnosti23 dan-mobilnosti24 dan-mobilnosti25