Radionice za roditelje Rastimo zajedno Mini

Poštovani roditelji,

pozivamo Vas na interaktivna web predavanja za roditelje Rastimo zajedno Mini!

Rastimo zajedno mini su interaktivna web predavanja koja su u Centru za podršku roditeljstvu Rastimo zajedno osmišljena kako bi se pružila podrška roditeljima u vrijeme kada epidemiološke mjere ne dopuštaju uobičajeno djelovanje u vrtićima u kojima se kontinuirano organiziraju radionice s roditeljima. Cilj ovih web predavanja je omogućiti učenje, druženje i razmjenu ideja o važnim roditeljskim pitanjima.

Predavanja su besplatna za roditelje, vodit će ih RZ voditeljice našeg vrtića odgojiteljica Mira Krnjaić i pedagoginja Marija Šćetko, uz podršku Centra za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno” kao nacionalnog partnera Generali osiguranja u međunarodnoj inicijativi „The Human Safety Net”.

Predavanja će se održavati putem Zoom platforme s početkom u 17.00 sati i planiranim trajanjem od 60 do 90 minuta, sa sljedećim temema i terminima:

Samo se igra!? Važnost igre za cjeloviti dječji razvoj – 04.05.2022. 

Trebaju li djeca granice? – 18.05.2022.

Djeca i mediji – 25.05.2022.

Za sudjelovanje na predavanjima molimo vas da se prijavite najkasnije do 03.05.2022. putem e-maila na adresu rastimozajedno.dvsn@gmail.com sa svojim imenom, prezimenom i e-mail adresom na koju ćemo vam poslati poveznicu za Zoom sastanak.

Veselimo se susretu u online okruženju!