Obavijest o organizaciji rada od 16.03.2020.

Poštovani roditelji,

prema smjernicama Stožera civilne zaštite u svrhu sprečavanja širenja COVID-19 virusa u DV Sisak Novi od ponedjeljka 16.03.2020. će biti organizirana dežurstva – prihvati za djecu čija oba roditelja moraju odlaziti na posao i nemaju kamo s djecom. Zato molimo da se u vrtić dovode ISKLJUČIVO djeca roditelja kojima je to neophodno.

Prihvat djece od utorka 17.03.2020. će biti organiziran u objektu “Radost”, Hrvatskog narodnog preporoda 33 (u Željezari).

U dječji vrtić ne smiju dolaziti roditelji, djeca ni zaposlenici koji pokazuju znakove ili simptome infekcije dišnih putova, odnosno koji imaju najmanje jedan od sljedećih simptoma: povišena tjelesna temperatura, kašalj, grlobolja, kratak dah, curenje iz nosa, kihanje, a prema preporukama HZJZ u cilju sprječavanja širenja COVID-19 virusa.

Odgojno-obrazovni rad bit će organiziran u odnosu na broj prisutne djece i uz uvažavanje svih epidemioloških preporuka.

Molimo roditelje koji imaju potrebu dovesti dijete/djecu u vrtić da najkasnije dan ranije najave dječjem vrtiću dolazak djeteta u dežurstvo, radi što bolje organizacije rada. Sve potrebne informacije možete dobiti i na broj mobitela: 091/334-5314.

PROTOKOL POSTUPANJA PRILIKOM DOVOĐENJA I PREUZIMANJA DJETETA U VRTIĆU U SVRHU SPREČAVANJA ŠIRENJA COVID-19 VIRUSA

Za sve ostale informacije pratite službene web stranice Vrtića i Grada Siska, kao i obavijesti na oglasnim pločama u vrtiću.