Trenutno pregledavate Maškare vratile ključeve Grada

Maškare vratile ključeve Grada

Vraćanjem ključeva Grada, danas je završila vladavina maškara. Uz maškare, Gradsku vijećnicu posjetila su i djeca vrtića Sisak Novi iz skupina Lavići i Bipsići  koji su uz pjesmu i krafne vratili ključeve gradonačelnici Kristini Ikić Baniček.
-Maškare su dobro upravljale gradom. Bilo nam je sunčano, ljudi su bili veseli i zato će na godinu opet dobiti moje povjerenje i na kratko voditi Grad. Drago mi je što je danas ovdje bilo jako puno mališana. Volim kad djeca dođu ovdje u vijećnicu, a mislim da i oni to vole – rekla je gradonačelnica.
Mališani su potom uz pjesmu obišli vijećnicu i zaposlenicima poklanjali krafne koje su se od jutra pekle u ova dva vrtića. Uz zvuke harmonike veselu povorku mališana i njihovih odgajateljica predvodila je ravnateljica Ljubica Ivšić.

MALE MAŠKARE_02 MALE MAŠKARE_03 MALE MAŠKARE_05 MALE MAŠKARE_09 MALE MAŠKARE_10 MALE MAŠKARE_13 MALE MAŠKARE_17 MALE MAŠKARE_45 MALE MAŠKARE_46 MALE MAŠKARE_47 MALE MAŠKARE_50 MALE MAŠKARE_53 MALE MAŠKARE_63 MALE MAŠKARE_64 MALE MAŠKARE_65