Trenutno pregledavate DV Sisak Novi i ove godine na smotri projekata

DV Sisak Novi i ove godine na smotri projekata

Stručni skup Agencije za odgoj i obrazovanje “Projekti iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo vlade Republike Hrvatske” održan je u utorak, 14. ožujka 2017. godine u Dječjem vrtiću Radost u Jastrebarskom. Sudjelovali su vrtići s područja Karlovačke, Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Krapinsko zagorske županije. Prijavljeno je 12 projekata od čega su čak četiri projekta bila iz Dječjeg vrtića Sisak Novi: “Značaj glazbe u životu predškolskog djeteta” skupina Lavići odgojiteljica Tihane Barać i Vesne Pavlice, “Afrika” zajednički projekt skupina Bipsići, Tintilinići i Pahuljice odgojiteljica Ivanke Idžaković, Gordane Perak, Jelene Čičić, Marine Fiket, Nataše Turkman i Vlatke Škrljac, projekt “Kandžica” skupine Zečići odgojiteljica Ivane Pandurić i Svjetluške Rupčić te “Mali poduzetnici” skupine Cipelići odgojiteljica Vesne Pavlice i Ankice Sokač.

Za prezentaciju u kategoriji plakat izabran je projekt “Mali poduzetnici” koji će biti predstavljen na državnoj smotri 19. svibnja 2017. godine u Ministarstvu znanosti i obrazovanja. Ravnateljica Ljubica Ivšić pohvalila je novi uspjeh odgojitelja DV Sisak Novi te rekla da pojačani pojedinačni napori odgojitelja DV Sisak Novi posljednjih nekoliko godina rezultiraju nizom rezultata o čemu svjedoči i prepoznavanje ovog projekta kao vrijednog.

regionalna smotra1 regionalna smotra2 regionalna smotra3 regionalna smotra4 regionalna smotra5 regionalna smotra6 regionalna smotra7 regionalna smotra8 regionalna smotra9 regionalna smotra10