Trenutno pregledavate Dovršeni radovi na Prometnom poligonu

Dovršeni radovi na Prometnom poligonu

Došao je i taj dan – na vanjskom prostoru naših objekata „Maslačak“ i „Radost“ dovršena je obnova i uređenje biciklističke staze i prometnog poligona u sklopu projekta “Igrom do znanja – znanjem do sigurnosti“.

Putem igre i uvježbavanja prometnih situacija djeca našeg vrtića će ubuduće na našem novom prometnom poligonu učiti i stjecati znanja o prometnim pravilima u različitim situacijama u prometu u sigurnom okruženju te se pripremati za samostalno i sigurno sudjelovanje u prometu kao pješaci, biciklisti i putnici u vozilima.

Prometni poligon će koristiti najstarije skupine našeg vrtića te njihovi roditelji koji će, aktivno sudjelujući u radionicama i aktivnostima, biti podrška u osamostaljivanju djece prije polaska u školu. Prometni poligon koristit će bi i mlađa djeca, u skladu sa svojim razvojnim mogućnostima i interesima te djeca predškolske i školske dobi iz okruženja koja u poslijepodnevnim satima koriste dvorište/vanjski prostor našeg vrtića.

S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju u ovom trenutku nismo u mogućnosti održati svečano otvorenje. Čim to okolnosti budu dopuštale na svečanom otvorenju ćemo predstaviti i pozvati predstavnike sponzora, Osnivača i naravno djecu i roditelje vrtića.

Ovim se putem zahvaljujemo našim sponzorima INA – INDUSTRIJA NAFTE d.d. na vrijednoj donaciji bez koje ne bi mogli provesti ovaj važan projekt.