Božićna bajka stvorila adventski ugođaj u DV Sisak Novi

Adventski ugođaj proširio se u Dječjem vrtiću Sisak Novi. Manifestacija Božićna bajka koja se održava drugu godinu u svim objektima Dječjeg vrtića Sisak Novi stvorila je pravo blagdansko ozračje. U okviru Božićne bajke upriličen je mali sajam na kojem su se svojim radovima predstavile odgojne skupine. Posjetitelji su imali priliku uživati u rezultatima višetjednog mukotrpnog rada odgojitelja, djece i roditelja koji su izradili božićne ukrase i prigodne suvenire. Rado viđeni gost na Božićnoj bajci bio je predstavnik Tike za Hrvatsku Haşim Koç sa suradnikom. Srdačnu dobrodošlicu poželjela im je ravnateljica Ljubica Ivšić te je zahvalila na dolasku. U ugodnoj atmosferi dogovorena je buduća suradnja.
Vesela božićna zabava nezamisliva je bez glazbe. U glazbenom djelu programa nastupili su u vrtiću Maslačak Trio Fantasticus, a u vrtiću Tratinčica zaplesali su i zapjevali mali folkloraši i dječji zbor „Kosjenka“. Vrtić Sunce imao je posebnog gosta iznenađenja. Božićnu zabavu je uveličao dolazak barmena koji je pripremao vruću čokoladu i voćne koktele. Božićna bajka bila je i humanitarnog karaktera. Posjetitelji su davali dobrovoljni prilog koji će biti uplaćen na račun UNICEF-a.

bajka1 bajka2 bajka3 bajka4 bajka5 bajka6 bajka7 bajka8 bajka9 bajka10bajka11 bajka12 bajka13 bajka14 bajka15 bajka16 bajka17 bajka18 bajka19 bajka20bajka21 bajka22 bajka23bajka24bajka25bajka26bajka27

 

Save

Save