Trenutno pregledavate Sisačke kuglice za najmlađe Siščane

Sisačke kuglice za najmlađe Siščane

Humanost na djelu koju su naša djeca pokazala poklonivši svoje igračaka u akciji “Jedno dijete jedna igračka” za djecu DV “Krijesnica” iz Hrv.Kostajnice vrlo brzo vratila im se  kroz poseban poklon za Božić.

Naime, poznati sisački proizvođači staklenih kuglica, obitelj Nikšić, svake godine razveseli i jednu obitelj poklonivši im svoje kuglice. Ove godine razveseli će gotovo 60 obitelji, jer su poklonivši nam kuglice za svako dijete iz našeg vrtića, upravo u toliko obitelji unesli radosti unikatnim kuglicama. Posebnost ovih kuglica je upravo u tome što je svaku kuglicu za svoj bor oslikalo samo dijete, od jasličara i predškolaca, s  ljubavlju i pažnjom koju samo vrtićanci mogu uložiti. Djeca su ih sama prozvala čarobnim kuglicama, svaka različita i na svoj način posebna kao i dijete koje ju je oslikalo, sigurno će biti “kraljica svoga bora”.

I zato hvala obitelji Nikšić, T.O. “Mia”,  na ovom poklonu koji je donio bezbroj osmjeha na lica naše djece i ponosa na njihove radove, a vjerujemo i veselja u njihove obitelji.