Trenutno pregledavate “Mali vrtić velikoga srca”

“Mali vrtić velikoga srca”

I u ovo blagdansko vrijeme djeca DV “Sunce” zajedno sa svojim roditeljima i odgojiteljicama ponovo su pokazali da imaju veliko srce. Još u lipnju kada smo prvi puta posjetili DV “Krijesnica” u Hrv.Kostajnici i poklonili im likovni materijal, kupljen novcima zarađenim na likovnoj koloniji, na odlasku nismo rekli “zbogom”, već “do viđenja”…i tako je bilo.

Već na samom početku pedagoške godine, dogovorili smo se da će svako dijete pokloniti jednu svoju igračku i time razveseliti, sada već naše prijatelje, iz Kostajnice. S obzirom da smo mali vrtić, sa samo tri skupine, ni sami nismo očekivali tako veliki odaziv. Iz dana u dan količina sakupljenih igračaka bila je sve veća… djeca su donosila slikovnice, lutke, autiće, društvene igre, plišane igračke…i mnoštvo svega, čega su se odlučili odreći i pokloniti. Na opće veselje bila je to doista velika količina igračaka koja je razveselila i nas koji smo darivali, a još više djecu kojoj smo poklonili. Došavši u DV “Krijesnica”  naša radost bila je još veća jer oduševljenje djece, bezbroj pitanja i osmjeha bili su nam najveća nagrada, a posebno nas je ganula ravnateljica vrtića koja je na odlasku rekla: “Hvala je premalo što Vam možemo reći!”.

” Trud uložen u tuđu sreću oplemenjuje i nas ” zapisao je netko, a to će nam i dalje biti vodilja u životu i radu, kao i našim roditeljima i djeci koji su pokazali svoju plemenitost.