Ekipe DV Sisak Novi osvojile šest medalja na 14. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića SMŽ

Sa čak šest medalja okitile su se ekipe DV Sisak Novi na 14. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića Sisačko-moslavačke županije, koji je održan u četvrtak, 21. svibnja 2015. godine u Kutini. Zlatnu medalju osvojili su dječaci u nogometu, srebrno odličje pripalo je nogometnoj ekipi djevojčica, zlatnu i srebrnu medalju osvojile su djevojčice u discipline bacanje loptice u dalj te srebrnu u trčanju na 50 metara.
Natjecalo se devet dječjih vrtića s područja županije; i to iz Kutine, Novske, Petrinje, Gline, Velike Ludine, Popovače, Lipovljana te dva vrtića iz Siska. U ukupnom broju osvojenih medalja DV Sisak Novi zauzeo je treće mjesto, dok je prvo mjesto pripalo domaćinu Dječjem vrtiću Kutina. Mali olimpijci natjecali su se u nogometu, skoku u dalj s mjesta, bacanju loptice u dalj, trčanju na 50 metara te štafeti 4×25 metara. Kako i priliči postignutom sportskom uspjehu, odgajateljice i prijatelji iz vrtića priredili su proslavu u dvorani vrtića Maslačak te su svi nazdravili šampanjcem. Uz navijačke pjesme podijeljene su diplome. Veliko hvala roditeljima i navijačima DV Sisak Novi koji su uvelike doprinjeli rezultatu svojim bodrenjem na tribinama.

olimpijada1 olimpijada2 olimpijada3 olimpijada4 olimpijada5 olimpijada6 olimpijada7 olimpijada8 olimpijada9 olimpijada10 olimpijada11 olimpijada12 olimpijada13