Djeca iz Tratinčice, Maslačka i Radosti pogledala predstavu “Zdravlje prije svega”

Zdravlje prije svega, naziv je nove dječje predstave nastale u glumačkom timu Dječjeg vrtića Sisak Novi Senke Kapelec i Ivanke Rođak. Nakon uspješnog uprizorenja predstave Čarapojedac, koja je osvojila dječja srca u Sisku, Petrinji i Dvoru, odgajateljice animatorice DV Sisak Novi osmislile su novu ekološko edukativnu dječju predstavu.
„Zdravlje prije svega“ govori o očuvanju okoliša i zdravlja kroz priču o šumskim životinjama koje žive u zagađenom okolišu. Život u nezdravoj okolini dovodi životinje do zaključka da mogu zajedničkim snagama, a i svatko ponaosob doprinjeti čistoj prirodi. Predstava se sastoji od dva djela, lutkarskog i glumačkog. U drugom djelu predstave naglasak je na važnosti zdrave prehrane. Priliku da prvi pogledaju eko predstavu imala su djeca iz vrtića Tratinčica koji su u zgodama šumskih životinja uživala jučer, dok su mališani iz Maslačka predstavu pogledali danas.

zdravlje1 zdravlje2 zdravlje3 zdravlje4 zdravlje5 zdravlje6 zdravlje7 zdravlje8 zdravlje9 zdravlje10 zdravlje11zdravlje1 zdravlje2 zdravlje3